TVOJA IT ŠANSA

Da li Vam je cilj da steknete nova znanja i da započnete karijeru u IT Industriji? Za dalji razvoj Vaše karijere preporučujemo sledeće kurseve: WEB&Javascript-a , React & Redux-a, PHP/Laravel, QA testiranja, Digitalnog marketinga, Project management-a i Grafičkog dizajna u našoj učionici u centru Kragujevca ili online.
 Za najmlađe buduće programere osmislili smo da se deca na interesantan način zainteresuju za programiranje kroz Lego robotiku, Python i PyGame-a, Web programiranja u prostorijama IT akademije Himera.

Kursevi za decu

Kursevi za odrasle

KALENDAR - UPIS KURSEVA U TOKU

Thunder

Naziv kursa Početak kursa Kraj kursa Broj sati/meseci Cena kursa Predavač
Web & Javascript Septembar 2023. Februar 2024. 100h/6m 16000 rsd mesečno Marko Radosavljević
React Septembar 2023. Oktobar 2023. 32h/2m 18000 rsd mesečno Marko Radosavljević
Project Management Jul 2023. Avgust 2023. 24h/2m 18000 rsd mesečno Vojin Vasiljević
Letnja škola programiranja Jul 2023. Jul 2023. 16h/1m 8000 rsd mesečno Zoran Sretenović
Grafički dizajn Maj 2023. Avgust 2023. 64h/4m 13000 rsd mesečno Jelena Jović
QA testiranje Jun 2023. Oktobar 2023. 62h/5m 16000 rsd mesečno Vladimir Gašić
Lego robotika (3. i 4. razred) Septembar 2023. Jun 2024. 72h/9m 5000 rsd mesečno Branko Aksentijević i Igor Tanasijević
Lego robotika (5. i 6. razred) Septembar 2023. Jun 2024. 72h/9m 5000 rsd mesečno Zoran Sretenović
Web programiranje (7. i 8. razred) Septembar 2023. Jun 2024. 72h/9m 6000 rsd mesečno Zoran Sretenović

AKTUELNOSTI

Predavanja se održavaju u prostorijama IT Akademije Himera ili online. Kursevi za odrasle održavaju se radnim danima posle 18h, a za najmlađe vikendom u različtim intervalima od 09h do 15h. Sve ostale informacije mogu se dobiti direktno od naših saradnika ili pozivom na

broj: +381 64 286 6004

Polaznici imaju pristup svoj potrebnoj literaturi na Moodle platformi na našem sajtu.

AKTUELNOSTI

Predavanja se održavaju u prostorijama IT Akademije Himera ili online. Kursevi za odrasle održavaju se radnim danima posle 18h, a za najmlađe vikendom u različtim intervalima od 09h do 15h. Sve ostale informacije mogu se dobiti direktno od naših saradnika ili pozivom na

broj: +381 64 286 6004

Polaznici imaju pristup svoj potrebnoj literaturi na Moodle platformi na našem sajtu.

NAŠ TIM SARADNIKA U NASTAVI

damir

Damir Petrović

Višegodišnje radno iskustvo u IT industriji i programiranju.... Vođa brojnih projekata za svetski poznate kompanije. Orijentisan ka web developmentu i razvijanju aplikacija za mobilne uredjaje.

marko

Marko Radosavljević

Diplomirani inženjer elektrotehnike sa velikim ... radnim iskustvom u IT industriji i u nastavi. Orijentisan ka web developmentu i razvijanju aplikacija za mobilne uredjaje.

stefan

Stefan Đorđević

Višegodišnje radno iskustvo u IT industriji i programiranju.... Vođa brojnih projekata za svetski poznate kompanije. Izuzetne sposobnosti i iskustvo u obuci kadrova i praktičnoj nastavi.

zoran

Zoran Sretenović

Diplomirani matematičar informatičar sa ... postdiplomskom specijalizacijom u oblasti informacionih tehnologija. Bogato iskustvo u radu sa učenicima srednjoškolskog uzrasta i studentima.

milos

Miloš Novčić

Višegodišnje radno iskustvo u IT industriji i testiranju ... softvera. Radio na 20+ različitih projekata iz raznih industrija za velike domaće i strane kompanije. Veliko iskustvo u mentorisanju mlađih kolega.

milena

Milena Andrić

Diplomirani menadžer u turizmu, radi kao IT ... projektni,menadžer sertifikovani Scrum master (PSM I), ima zeleni pojas u Lean Six Sigmi.


filip

Filip Popović

Diplomirani inženjer šumarstva, sertifikovani ... projekt menadžer (PMP, PMI-ACP), scrum master (PSM I) i product owner (PSPO I), sa višegodišnjim iskustvom u razvoju različitih tipova projekata.

mirjana

Mirjana Nikolić

Diplomirani matematičar informatičar sa ... postdiplomskom specijalizacijom u oblasti informacionih tehnologija. Bogato dugogodišnje iskustvo u radu sa učenicima srednjoškolskog uzrasta.

jelena

Jelena Jović

Diplomirani primenjeni umetnik sa 3 godine ... iskustva u oblasti grafičkog dizajna i dizajna enterijera. Najviše se bavi dizajniranjem marketinskih kampanja na društvenim mrežama.

ZAŠTO BAŠ MI?

Odaberite oblast u sferi programiranja u kojoj želite da se razvijate, a našim najboljim kandidatima će biti obezbeđena praksa po završetku kursa. Naši predavači će se potruditi da na najbolji način prenesu svoja znanja. Na Vama je da iskoristite svoj talenat I kreativnost i steknete tehničke veštine u IT industriji.

Škola

Kursevi i grupe se formiraju u skladu sa prijavljenim kandidatima, njihovim brojem i na osnovu početnog znanja koje se odredjuje na osnovu ulaznih testova po godištima.

Licencirani predavači

Licencirani predavači, stručnjaci u svojim oblastima, realan fond časova kako bi svaki polaznik stekao adekvatno znanje, mogućnost polaganja završnog ispita.

Sertifikati

Uz pomoć znanja i veština koje steknete u našoj školi kao i sertifikata koji ćete dobiti na kraju svakog kursa, lako možete doći do posla i raditi na konkretnim projektima.

SERTIFIKATI

Po završenom kursu polaznici dobijaju sertifikat koji, pored stečenog znanja, dodatno povećava mogućnost zaposlenja u željenoj sferi poslovanja, odnosno sigurniji odabir zanimanja I bolju pripremu za budućnost. U saradnji sa partnerskim kućama "Agile Humans" iz Beograda, a od skoro i sa Prvom tehničkom školom iz Kragujevca, po završenom kursu trenutno se može izvršiti sertifikacija na tri načina:
sertifikati1

ECDL Profile

Naši polaznici mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat, svi koji prođu bar jedan kurs imaju pravo na naše module od M1 do M4 po ECDL standardu.

sertifikati2

Agile Humans

Našim polaznicima Agile Project Management kursa omogućena je dodatna sertifikacija u saradnji sa ,,Agile Humans” iz Beograda i profesorom BU Jasminom Nikolić, ekspertom za agilne metodologije.

sertifikati3

IT Akademija Himera

Osnovni sertifikat izdaje IT Akademija Himera u zavisnosti od programa koji ste pohađali.