TVOJA IT ŠANSA

Da li Vam je cilj da steknete nova znanja i da započnete karijeru u IT Industriji? Za dalji razvoj Vaše karijere preporučujemo sledeće kurseve: WEB&Javascript-a , React & Redux-a, PHP/Laravel, QA testiranja, Digitalnog marketinga, Project management-a i Grafičkog dizajna u našoj učionici u centru Kragujevca ili online.
 Za najmlađe buduće programere osmislili smo da se deca na interesantan način zainteresuju za programiranje kroz Lego robotiku, Python i PyGame-a, Web programiranja u prostorijama IT akademije Himera.

Kursevi za decu

Kursevi za odrasle

KALENDAR - UPIS KURSEVA U TOKU

Thunder

Naziv kursa Početak kursa Kraj kursa Broj sati/meseci Cena kursa Predavač
Web & Javascript Septembar 2024. Jun 2025. 100h/9m 16000 rsd mesečno Marko Radosavljević
React U toku Jun 2024. 48h/3m 18000 rsd mesečno Marko Radosavljević
Project Management Septembar 2024. Oktobar 2024. 24h/2m 18000 rsd mesečno Bogdan Drešević
Grafički dizajn Septembar 2024. Decembar 2024. 64h/4m 15000 rsd mesečno Jelena Jović
QA testiranje U toku Avgust 2024. 62h/5m 16000 rsd mesečno Miloš Pavlović
QA testiranje Septembar 2024. Januar 2025. 62h/5m 16000 rsd mesečno Miloš Pavlović i Vladimir Gašić
Lego robotika (1. i 2. razred) Septembar 2024. Maj 2025. 54h/9m 4000 rsd mesečno Bogdan Drešević
Lego robotika (3. i 4. razred) Septembar 2024. Maj 2025. 54h/9m 4000 rsd mesečno Branko Aksentijević
Lego robotika (5. i 6. razred) Septembar 2024. Maj 2025. 54h/9m 4250 rsd mesečno Zoran Sretenović
Web programiranje (7. i 8. razred) Septembar 2024. Maj 2025. 72h/9m 4500 rsd mesečno Zoran Sretenović
Unity 3D Gaming Septembar 2024. Jun 2025. 56h/9m 5000 rsd mesečno Branko Aksentijević
Letnja škola (Web programiranje) Jul 2024. Avgust 2024. 18h 8000 rsd celokupno Nevena Angelovski
Letnja škola (Manuelno testiranje) Jul 2024. Jul 2023. 14h 8000 rsd mesečno Vladimir Gašić

AKTUELNOSTI

Predavanja se održavaju u prostorijama IT Akademije Himera ili online. Kursevi za odrasle održavaju se radnim danima posle 18h, a za najmlađe vikendom u različtim intervalima od 09h do 15h. Sve ostale informacije mogu se dobiti direktno od naših saradnika ili pozivom na

broj: +381 64 286 6004

Polaznici imaju pristup svoj potrebnoj literaturi na Moodle platformi na našem sajtu.

AKTUELNOSTI

Predavanja se održavaju u prostorijama IT Akademije Himera ili online. Kursevi za odrasle održavaju se radnim danima posle 18h, a za najmlađe vikendom u različtim intervalima od 09h do 15h. Sve ostale informacije mogu se dobiti direktno od naših saradnika ili pozivom na

broj: +381 64 286 6004

Polaznici imaju pristup svoj potrebnoj literaturi na Moodle platformi na našem sajtu.

NAŠ TIM SARADNIKA U NASTAVI

marko

Marko Radosavljević

Diplomirani inženjer elektrotehnike sa velikim ... radnim iskustvom u IT industriji i u nastavi. Orijentisan ka web developmentu i razvijanju aplikacija za mobilne uredjaje.

zoran

Zoran Sretenović

Diplomirani matematičar informatičar sa ... postdiplomskom specijalizacijom u oblasti informacionih tehnologija. Bogato iskustvo u radu sa učenicima srednjoškolskog uzrasta i studentima.

milos

Miloš Pavlović

Višegodišnje radno iskustvo u IT industriji i testiranju ... softvera. Radio na nekoliko različitih projekata iz raznih industrija za velike strane kompanije. Veliko iskustvo u mentorisanju i obuci mlađih kolega.

branko

Branko Aksentijević

Diplomirani matematičar informatičar. ... Višegodišnje radno iskustvo u školi kao nastavnik. Više samostalnih projekata u Javi, izradi igara za Android, Pyton-u...


vladag

Vladimir Gašić

Qa inženjer automatizacije sa višegodišnjim iskustvom ... u različitim vrstama testiranja. U toku svoje karijere, radio na više projekata vezanih za različite industrije. Trenutno zaposlen u Transperfectu, jednoj od vodećih firmi u svetu za razoj CAT (Computer-assisted translation) alata.

jelena

Jelena Jović

Diplomirani primenjeni umetnik sa 3 godine ... iskustva u oblasti grafičkog dizajna i dizajna enterijera. Najviše se bavi dizajniranjem marketinskih kampanja na društvenim mrežama.

vlada

Vladimir Raičević

Vlasnik IT akademije Himera. Diplomirani inženjer ... menadžmenta, višegodišnje radno iskustvo u IT industriji, vođa brojnih IT projekata.

damir

Damir Petrović

Konsultant za software development. ... Višegodišnje radno iskustvo u IT industriji i programiranju. Vođa brojnih projekata za svetski poznate kompanije. Orijentisan ka web developmentu i razvijanju aplikacija za mobilne uredjaje.

ZAŠTO BAŠ MI?

Odaberite oblast u sferi programiranja u kojoj želite da se razvijate, a našim najboljim kandidatima će biti obezbeđena praksa po završetku kursa. Naši predavači će se potruditi da na najbolji način prenesu svoja znanja. Na Vama je da iskoristite svoj talenat i kreativnost i steknete tehničke veštine u IT industriji.

Škola

Kursevi i grupe se formiraju u skladu sa prijavljenim kandidatima, njihovim brojem i na osnovu početnog znanja koje se odredjuje na osnovu ulaznih testova po godištima.

Licencirani predavači

Licencirani predavači, stručnjaci u svojim oblastima, realan fond časova kako bi svaki polaznik stekao adekvatno znanje, mogućnost polaganja završnog ispita.

Sertifikati

Uz pomoć znanja i veština koje steknete u našoj školi kao i sertifikata koji ćete dobiti na kraju svakog kursa, lako možete doći do posla i raditi na konkretnim projektima.

SERTIFIKATI

Po završenom kursu polaznici dobijaju sertifikat koji, pored stečenog znanja, dodatno povećava mogućnost zaposlenja u željenoj sferi poslovanja, odnosno sigurniji odabir zanimanja I bolju pripremu za budućnost. U saradnji sa partnerskim kućama "Agile Humans" iz Beograda, a od skoro i sa Prvom tehničkom školom iz Kragujevca, po završenom kursu trenutno se može izvršiti sertifikacija na tri načina:
sertifikati1

ECDL Profile

Naši polaznici mogu da dobiju ECDL Profile sertifikat, svi koji prođu bar jedan kurs imaju pravo na naše module od M1 do M4 po ECDL standardu.

sertifikati2

Agile Humans

Našim polaznicima Agile Project Management kursa omogućena je dodatna sertifikacija u saradnji sa ,,Agile Humans” iz Beograda i profesorom BU Jasminom Nikolić, ekspertom za agilne metodologije.

sertifikati3

IT Akademija Himera

Osnovni sertifikat izdaje IT Akademija Himera u zavisnosti od programa koji ste pohađali.